Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak

Céges weboldal készítés

Céges weboldal készítés

Az üzleti világban mára a digitális jelenlét elengedhetetlenné vált a vállalkozások számára független attól, hogy egyéni vállalkozóról beszélünk, vagy egy nagyobb cégről. Egy jól megtervezett és hatékony céges honlap kulcsfontosságú eszköze az online jelenlétnek, és magának a vállalkozás sikerességének.

Az általunk fejlesztett rendszer, a WebOrigin a legmodernebb megoldásokat nyújta a webes világ aktuális trendjei tekintetében.

4 ok amiért ma már elengedhetetlen, hogy egy cégnek profil weboldala legyen

  1. Erősíti az online jelenlétet: A céges weboldal lehetőséget nyújt a vállalkozásnak arra, hogy online jelen legyenek és elérhető legyen a potenciális ügyfelek és partnerek számára. Az emberek ma már szegmenstől független szinte minden információt az interneten keresnek első körben, egy jól kialakított weboldal pedig lehetővé teszi, hogy a vállalkozás ne csak megtalálható legyen a digitális térben, hanem a weblapon könnyen megtalálják azt, amire szükségük van.
  2. Üzleti hitelesség és megbízhatóság: Egy professzionális megjelenésű céges weboldal egyértelműen növeli a vállalkozás hitelességét és megbízhatóságát. Elmondható általánosságban, hogy az emberek általában nagyobb bizalmat és elkötelezettséget éreznek az olyan vállalkozások iránt, amelyeknek esztétikailag kifinomult, gyors, és felhasználóbarát weboldaluk van.
  3. Információ és kommunikáció: A céges weboldal lehetőséget nyújt a vállalkozásnak arra, hogy részletes információkat nyújtson a termékeiről/szolgáltatásairól, árairól, üzleti információiról stb. Ne feledkezzünk meg arról se, hogy a honlap segítségével a potenciális ügyfél könnyen felveheti a kapcsolatot a céggel akár egy ajánlatkérő vagy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, akár az ügyfélszolgálati elérhetőségek révén.
  4. Marketing és üzleti növekedés: a vállalkozói weblap egy megfelelően kivitelezett weboldal esetén hatékony marketingeszközként is szolgál. Az online hirdetések, a tartalommarketing és a keresőoptimalizálás (SEO) révén a weboldal segít abban, hogy új ügyfelekre tegyen szert az adott cég, ezáltal exponenciálisan támogatja az üzleti növekedést.

A céges weboldal készítésének lépései:

  1. Célkitűzések, célcsoport meghatározása: Mielőtt még bárki nekiállna a céges weboldal lefejlesztésének, kulcsfontosságú meghatározni, hogy mi a weblap célja, illetve pontosan ki is a célközönség. Milyen információkat szeretne közvetíteni az új látogatóknak? Ismerd meg a célközönséged és igényeit annak érdekében, hogy a weboldalon azokat az információkat helyezzük előtérbe, amiért a látogatók nagy százaléka felkeresi céged honlapját.
  2. Tartalom tervezése: Lehet bármilyen kitűnő egy weboldal esztétikailag, ha nem azt a tartalmat kapja a látogató, amit várt. Még a grafikai munkálatok megkezdése előtt érdemes készíteni egy tartalomstratégiát, amely meghatározza, milyen típusú információkat és tartalmakat szeretnénk megosztani a céges weblapon. 
  3. Webdesign (UX design) és felhasználói élmény: Miután sikeresen felmértük a célközönséget, és körvonalazódott, hogy milyen tartalmakat szeretnénk a weblapon prezentálni, csak akkor érdemes nekilátni a grafikai tervezésnek, azaz a webdesign elkészítésének. Amennyiben korábban már átesett a vállalkozásod logó- és arculattervezésen és nem szeretnél változtatni rajta, ezt tudatni kell a designterv megalkotójával, hisz ez alapján fogja tudni, hogy tipográfia/színvilág terén milyen irányba induljon el. 
  4. Fejlesztés és programozás: Ezután következik a grafikai tervek “életre keltése”, azaz a céges weboldal fejlesztése és programozása. Ebben a fázisban partnerünk minden esetben kap hozzáférést egy linken keresztül a fejlesztői környezethez, ahol nyomon tudja követni hogy áll a weboldala.
  5. Keresőoptimalizálási konfigurációk (SEO), online marketing: A weboldal keresőoptimalizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy megtalálható legyen a Google-ben, vagy bármelyik keresőmotorban. Amennyiben van igény rá partnerünk részéről, még a weboldal átadása előtt biztosítunk egy összetett online marketing tanácsadást, ahol nem csak a keresőoptimalizálásra fókuszálunk, hanem arra is, hogy az adott szakterület esetén milyen csatornákon érdemes aktívan jelen lenni, akár hirdetni. Fontos megemlíteni, hogy a WebOrigin rendszer önmagában számos olyan beállítást foglal magában és kínál, amelyek előfeltételei a sikeres keresőoptimalizálásnak.
  6. Tesztelés és karbantartás: Miután a fejlesztői környezetben elkészült a weboldal, átnézzük, hogy minden funkció rendeltetésszerűen működik, és ügyfelünket is megkérjük hogy tegyen hasonlóképpen. Amennyiben egyikőnk se találkozott hiányossággal, vagy bármilyen rendellenességgel, és ügyfelünk is elégedett a végeredménnyel, a weboldalt élesítjük a végleges domain alá. A WebOrigin a Wordpress és egyéb hasonló nyíltforráskódú rendszerekkel ellentétben nem igényel frissítést az átadást követő legalább 3-4 évben!

Miért nem érdemes az ingyenes vagy rendkívül olcsó webes megoldásokat választani?

Mint azt már fentebb is kifejtettük, az online jelenlét és a digitális marketing meghatározó szerepet játszik a mai üzleti világban. A megfelelő tervezés és kivitelezés révén egy céges weboldal hatékony eszközzé, illetve kiváló befektetéssé válhat az üzleti siker elérésében. Ha viszont a “csak legyen egy honlapom, mindegy hogy milyen" mentalitással készíted el a weboldalad egy ingyenes weboldal készítő applikáció, vagy a piacon egyik legalacsonyabb árat nyújtó vállalkozóval, az sajnos jó eséllyel azt eredményezi, mint mikor egy versenyző a leglassabb autóval a rajtrács végéről kezd neki a versenynek.

Amennyiben egy megfelelő szakember (vagy gárda) mellett teszed le a voksod, lehet hogy rövid távon mélyebbre kell nyúlj a zsebedben, de az esetek nagyon nagy százalékában már az első évben megtérülhet a befektetés.

Az általunk készített weboldalak, és maga a WebOrigin rendszer biztosítja, hogy leendő weblapod az elkövetkezendő legalább 4-5 évben naprakész legyen, ami a webes trendeket illeti.

Honlap árajánlat

Dolgozzunk együtt!

Tervezzük meg együtt új weboldalad
és online marketing stratégiád!

Ajánlatot kérek!