Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak

Weboldal készítés

Weboldal készítés

WebOrigin: a prémium üzleti weboldalak szakértője

Mitől minősül egy weblap prémiumnak, vagy profinak? Ma már gyakorlatilag minden honlapkészítéssel foglalkozó vállalkozás és ügynökség ezt hangoztatja magáról, hogy ők bizony profi weboldalakat készítenek, de sok esetben sajnos ez az állítás olyan távol van az igazságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Miért elengedhetetlen ma már egy cég számára a profi weboldal?

Míg 8-10 évvel ezelőtt előnynek számított, ha egy cégnek készült saját weboldala, az utóbbi években már inkább hátránynak minősül, amennyiben nem rendelkezik honlappal.

Az okostelefonok és a szélessávú internet elterjedésének köszönhetően jelentősen megugrott annak a habitusnak a tendenciája, miszerint az emberek inkább interneten érdeklődnek/informálódnak egy adott vállalkozásról, mint bármilyen más csatornán keresztül.

Már évekkel ezelőtt is rendkívül fontos volt, hogy egy cég profi és könnyen átlátható weboldallal rendelkezzen, ma már viszont egyértelműen kijelenthető, hogy létfontosságú az üzleti világban.

Vetélkedőszoba reszponzív weboldala

Mit nyújt a WebOrigin, amitől egy weboldal profinak titulálható?

A WebOrigin egy olyan webes rendszer, amit mi fejlesztettünk annak érdekében, hogy partnereink számára olyan weboldalt adhassunk át, amivel maradéktalanul elégedettek.  
Lássuk mit nyújt a WebOrigin, amikor azt mondjuk, hogy prémium weboldal!

#01 - Lenyűgöző webdesign

Minden megkeresés esetén felmérjük, hogy pontosan mivel foglalkozik az adott vállalkozás. Meglévő arculat esetén megismerkedünk a főbb arculati elemekkel, míg új vállalkozás esetén segítő kezet nyújtunk partnerünknek abban, hogy tevékenységi köreinek megfelelő arculatot és logót tervezzünk számára. Ami a webdesignt illeti, csak és kizárólag egyedi designt készítünk, nem dolgozunk sablonokkal, mint a legtöbb weboldal készítéssel foglalkozó vállalkozás!

#02 - Mobilbarát (reszponzív) weboldal készítés

2023-ban elengedhetetlen, hogy egy honlap mobilra optimalizált legyen, mivel a látogatók jellemzően több, mint 65%-a mobil készülékről fogja megtekinteni weboldalad. A mobilra optimalizálást a legmodernebb, ún. reszponzív kialakítással érjük el, aminek hatására weboldalad nem csak okostelefonokon, hanem gyakorlatilag minden készüléken kiválóan fog megjelenni!

Bővebben a mobil weboldalakról

#03 - Felhasználóbarát admin felület

A WebOrigin rendszeréhez egy villámgyors és könnyen átlátható adminisztrációs felület társul, ahol partnereink kényelmesen tudják menedzselni a weboldalukon lévő szövegeket, képeket, blog bejegyzéseket és gyakorlatilag bármilyen tartalmat.

Felhasználóbarát adminisztrációs felület a weboldal menedzseléséhez
A WebOrigin admin felületéről minden készüléken kényelmesen menedzselheted weboldalad tartalmait!

#04 - VALÓBAN keresőbarát weboldal

Az általunk átadott weblapok minden esetben keresőbarátak, azaz onsite részről szerkezetileg és kódbázis terén egyaránt fel vannak arra készítve, hogy jól szerepeljenek a Google-ben és más keresőmotorok találati listáján.

Bővebben a keresőbarát honlapokról

#05 - Biztonságos weboldal, SSL kompatibilitás

Az SSL tanúsítvány beállítását (HTTPS protokoll), és a szükséges átirányítások bekonfigurálását minden weblap készítés projekt esetén díjmentesen vállaljuk!

#06 - Biztonságos rendszer

Maga a WebOrigin egy zárt forrású rendszer, ami azt jelenti, hogy a weblap szerver oldali kódjaihoz csak mi magunk férünk hozzá. Biztonságtechnikai megoldások tekintetében a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, és büszkén jelenthetjük ki, hogy a rendszer üzembe helyezése óta az elmúlt 6 évben még egy weboldalunkat se törték fel!

#07 - Látogatottság mérés, analitika

Minden általunk készített weboldalt összekötjük a Google Analytics applikációjának legújabb verziójával, a GA4-gyel, ahol fontos adatokat kaphatunk nem csak arról, hogy hányan nézik egy adott nap a weboldalt, hanem miként viselkednek a látogatók a céges weboldalon.

#08 - Profi modulok, bővítmények

A rendszerhez igény esetén csatolhatók olyan modulok, mint például a kép/videó galéria, blog rendszer, ajánlatkérő/kapcsolatfelvételi űrlapok, vagy felugró ablak amelyen keresztül tájékoztathatod látogatóidat különböző akciókról, vagy esetleg egy átmeneti zárvatartásról. A legtöbb rendszerrel szemben ezek a bővítmények csak akkor vannak beépítve a weboldal kódbázisába, ha ténylegesen jelen is vannak a weboldalon (többek között ennek is köszönhető, hogy a WebOrigin alatt működő weboldalak jóval gyorsabbak versenytársaink honlapjainál).

#09 - Kiváló pontszámok a Google-től

Kivétel nélkül, minden weboldal esetén nyomon követjük a fejlesztési munkálatok során (és megvizsgáljuk közvetlen az élesítés után is), hogy az oldal megfelelően van-e optimalizálva teljesítmény és felhasználói élmény szempontjából. Ezt a Google Pagespeed Insights applikációján keresztül szoktuk ellenőrizni, és Te magad is megteheted az alábbi linken: https://pagespeed.web.dev

Minden weboldal, amit eddig átadtunk partnereinknek, jóval átlagon felüli pontszámokat produkálnak a Google webes teljesítménymérő applikációjában mind a 4 pontrendszerben, mobil és asztali készülékre vonatkozó kalkulációkban egyaránt!

Különbségek a Google pontozási rendszerében egy ügyfelünknél, aki Wordpress-ről a WebOrigin rendszerére váltott weboldalával:

WebOrigin és Wordpress által elért weboldal teljesítményi pontszámok

#10 - 100% garancia a weblap működésére

Amennyiben weboldalad mégis feltörnék, vagy önhibánkból adódóan működésbeli hiba lépne fel, díjmentesen vállaljuk a probléma orvoslását!

Profi weboldalra van szükséged?

Ha a fentiek alapján úgy döntöttél, hogy szívesen dolgoznál velünk, írd meg nekünk elképzeléseidet céged új weboldalával kapcsolatban!

Ajánlatot kérek!

Honlap árajánlat

Dolgozzunk együtt!

Tervezzük meg együtt új weboldalad
és online marketing stratégiád!

Ajánlatot kérek!