Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Partnereink írták rólunk

Örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink ennyire elégedettek a WebOrigin rendszer alatt működő weboldalakkal! :-)

Kiss Dávid

Kiss Dávid

www.villamkoltoztetes.hu

"Richárddal közel 9 éve dolgozunk már együtt. Korábban volt pár rossz tapasztalatom fejlesztőkkel, akik a megbeszélthez képest sokkal később készültek el a munkákkal vagy például szakmailag nem voltak a csúcson. Nála ilyeneket sosem tapasztaltam, ezáltal megkímélt az idegeskedésektől. Mindennel értelmes időben készül el, továbbá bármelyikünk csúszása esetén tudunk kommunikálni és újratervezni. Szakmailag mindent az aktuális trendek szerint készít el. Amit külön kiemelnék, hogy a SEO-ra (keresőoptimalizálásra) nagy hangsúlyt fektet és ajánlásokat is tesz a jobb eredmények elérése érdekében. Minden cégnek és magánszemélynek erősen ajánlom!"
Pálos Csilla Anna

Pálos Csilla Anna

www.paloscsilla.hu

"Régóta mindig Richárdhoz fordulok, ha frissíteni, módosítani kell a weboldalam. Korrekt, megbízható, minden szükséges felvilágosítást érthető módon megkapok. Öröm vele dolgozni!"
Pattantyús Ádám

Pattantyús Ádám

www.szabaduloszoba.hu

"Ricsivel sok évvel ezelőtt ismerkedtem meg keresőoptimalizálás terén, de azóta már mindkét új weboldalunkat ő építette fel, dizájnolta és látta el ötletes és hasznos funkciókkal. Weboldal készítésben mindig őt ajánlom! Az ő általa felépített weblapok sokkal több látogatót tartanak meg, és sok egyéb praktikára is felhívja a figyelmemet."
Pásztor Barnabás

Pásztor Barnabás

www.pedanteria.hu

"Hosszabb ideje állunk kapcsolatban Richárddal, nemrég fejezte be a második honlapunk fejlesztését, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Segítőkészsége és kreativitása mindig sokat jelent számunkra!"
Vörös Éva

Vörös Éva

www.roeder.hu

"Korrekt, gyors, naprakész, segítőkész, remek munkát végzett a cégünk weboldalával! Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájukkal."
Fortuna Gábor

Fortuna Gábor

www.famunka.hu

"Több éve ismerem, és dolgozunk együtt. Munkájára teljes mértékben igényes szakember. Legyen szó weboldallal, vagy hozzá kapcsolódó bármi nemű dologról, ő mindig a legjobb megoldásra törekszik. Nem csak a kész problémákat oldja meg gyorsan és profin, hanem előre szól, ha bármilyen aktualitás kell a weboldallal kapcsolatban. Így nekem igazából nem nagyon kell a webfejlesztéssel és a hozzá tartozó dolgokkal foglalkoznom, mert ő mindig jelez számomra, ha bármilyen fejlesztést vagy javítást kell végezni, hogy a weboldalam a legprofibb legyen, és a legjobb helyezést érje el. Maximálisan ajánlani tudom mindenkinek."
Bock Endre

Bock Endre

www.hunyadi.hu

"Nagyon rendes és segítőkész Ricsi, emellett igazán profi a weblap fejlesztés és üzemeltetés terén. Mindig időben megcsinálja amit ígért, és legjobb tudása szerinti alapos munkát végez. Ezen felül sokszor még olyan témának is utánajár, ami nem feltétlenül az ő feladata lenne, de mindenben próbál segíteni. Jó szívvel ajánlom! :)"
Gáspár Dániel

Gáspár Dániel

www.faga.hu

"Megbízható és korrekt cég. Ajánlom mindenkinek aki weboldal, vagy logó készítés előtt áll!"
Honlap árajánlat

Dolgozzunk együtt!

Tervezzük meg együtt új weboldalad
és online marketing stratégiád!

Ajánlatot kérek!