Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak

Rólunk

Rólunk

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Kobán Richárd vagyok a WebOrigin alapítója. 
Immáron 15 éve segítek kis- és középvállalkozásokat abban, hogy látogatott, keresőbarát, és nem utolsósorban ügyfélszerző weboldallal legyenek jelen az online világban.

A legtöbb hazai vállalkozóval szemben a hagyományos Wordpress és Joomla rendszerek helyett saját fejlesztésű rendszerrel dolgozom, amely több, mint 6 éve működteti partnereim weboldalait, és amelyet az elmúlt 6 évben folyamatosan naprakészen tartottam a webes világ aktuális trendjei szerint.

Mi az oka, hogy saját rendszerrel dolgozom?

A fentieket elolvasva felmerülhet a kérdés, hogy miért nem álltam be a sorba a többi vállalkozó mögé? Hisz egy kész rendszerrel, mint a Wordpress sokkal több weboldalt lehet egy adott idő perióduson belül átadni, míg egy saját leprogramozásával hónapokat/éveket kell tölteni.

Nos, a karrierem első 9 évét egy online marketing ügynökségénél töltöttem főállású alkalmazottként, ahol ez idő alatt temérdek weboldal keresőoptimalizálásával (SEO) foglalkoztam.

A honlapok több, mint 80%-a Wordpress,Joomla, vagy egyéb nyíltforrású rendszer alatt futott, így volt időm megtapasztalni ezeknek a rendszereknek az előnyeit és hátrányait.

Azon túl, hogy X db telepített bővítmény esetén piszkosul lassúvá vált a Wordpress és Joomla is (az admin felület és maga a weboldal egyaránt), a legnagyobb probléma azzal volt, amit egy weblap tulajdonos se szeretne megtapasztalni: a 9 év alatt megszámolni sem tudom hány ilyen weboldalt törtek fel, és kellett rendbe tenni.

WebOrigin és Wordpress weboldal közti differenciák

Ezek szerint a Wordpress és a Joomla rossz?

Már most szeretném leszögezni, hogy nem a rendszerek “rosszak”. Az ilyen feltöréses szituációk akkor következnek be, ha elhanyagolják a weboldalt, vagy olyan fejlesztő dolgozik velük, akinek vagy nincs komoly tapasztalata, vagy hanyag munkát tett le az asztalra. A Wordpress, Joomla és Drupal weblap motorokról tudni kell, hogy nyílt forrású rendszerek, ami azt jelenti, hogy a szerveroldali kódokhoz bárki hozzáférhet, a bővítmények nagy százalékát pedig különböző fejlesztők készítik. Sajnos ezen rendszerek népszerűségének köszönhetően óhatatlan, hogy bizonyos személyek biztonsági réseket keressenek és találjanak egyes bővítményeken keresztül és automatizált támadásokat indítsanak minden olyan weblapon, ahol egy sérülékeny modul adott verziója működik. 
A bővítmény készítője optimális esetben idővel javítja a biztonsági rést egy új verzióval, viszont ha a Te weboldaladon nem frissíted a szóban forgó bővítményt, akkor honlapod továbbra is veszélynek van kitéve.

A részletekbe nem itt mennék bele, viszont amennyiben ilyen weboldalad van jelenleg, itt olvashatsz a Wordpress és egyéb nyílt forrású rendszerek hátrányairól.

Miben más a WebOrigin?

A WebOrigin-t azzal a céllal fejlesztettem le, hogy a fentebb említett és még számos egyéb problémát kiküszöbölje, ezáltal megkímélve a fejfájástól és a jövőbeli fölösleges kiadásoktól meglévő és leendő partnereimet.

Bővebben a WebOriginről

Miért érdemes a WebOrigin-t választani?

  • a zárt forráskódú és a legmodernebb biztonságtechnikai megoldásoknak köszönhetően egy partnerem weboldalát se törték fel az elmúlt 6 évben
  • a Wordpress-hez és a többi rendszerhez képest a WebOrigin szemmel láthatóan gyorsabb honlap sebességet biztosít mind az adminisztrációs felületen, mind a weboldalon
  • a bővítmények (például galéria, űrlap, foglalási rendszer, stb.) és maga a rendszer nem szorul frissítésre 4-5 éven belül a zárt rendszernek köszönhetően, a weboldal rendeltetésszerűen fog működni éveken keresztül is az átadást követően
  • a WebOrigin alapjáraton a legmodernebb keresőoptimalizálási megoldásokat nyújtja, nem szükséges hozzá különböző bővítmények telepítése, ami csak lassítja a honlapot
  • a Google-től kiváló pontszámokat kap a weblap mind a 4 pontozási rendszerben, ami szintén kulcsfontosságú a felhasználói élmény, valamint a jó helyezések elérése érdekében a Google találati listáin (minden webhely pontszáma a PageSpeed Insights nevű webes applikációban ellenőrizhető)

Miért érdemes velem dolgozni?

  1. minden esetben az arculatodhoz és tevékenységi körödhöz illeszkedő egyedi design-t kapsz, nem dolgozom sablonokkal!
  2. a UX (User Experience) szemléletmódot követve építem fel leendő weboldalad, ami azt jelenti, hogy tartalmilag és strukturálisan is úgy készül el a honlap, hogy célközönséged a lehető legkönnyebben megtalálja, amit keres
  3. igény esetén teljeskörű tanácsadást nyújtok arról, miként tudod a leghatékonyabban fejleszteni brand-edet

Kikkel dolgozom?

Hiteles, illetve korrekt személyekkel szeretek együttműködni, akikkel kölcsönösen megértjük egymást. Fontos számomra, hogy egy weblap készítési/megújítási projekt során vice-versa tisztelettel legyünk egymás véleményére.

Honlap árajánlat

Dolgozzunk együtt!

Tervezzük meg együtt új weboldalad
és online marketing stratégiád!

Ajánlatot kérek!