Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak

Hunyadi Kft. weboldal referencia

Hunyadi Kft. weboldal referencia

A Hunyadi Kft. egy energetikával, berendezésgyártással, és fázisjavítással foglalkozó, 40 éves múlttal rendelkező cég. A weboldalt 2022-ben újítottuk meg, előtte Wordpress rendszer működtette.

Weboldal megtekintése

Miért tette le partnerünk voksát a WebOrigin mellett?

A korábbi Wordpress weboldalt az évek során rengeteg külső támadás érte, aminek hatására számos bővítmény és aloldal használhatatlanná vált. Egy ilyen múlttal és ekkora ügyfélkörrel rendelkező cég nem engedheti meg magának, hogy egy hiányos és helyenként hibás weboldallal legyen jelen a digitális világban.

Mit csináltunk a weboldalon?

A Hunyadi Kft. weblapja teljes ráncfelvarráson esett át, a régi megjelenést elengedtük és új grafikai tervet készítettünk az ügyfélnek, miután leegyeztettük melyek azok a tevékenységi körök, amelyekre a legnagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni. A webdesign jóváhagyása után megkezdtük a terv életre keltését, és szinkronizáltuk a WebOrigin rendszerrel.

A weboldal kapott egy külön angol nyelvű verziót a hunyadi.com domain alatt. A magyar és angol nyelvű tartalmak szinkronban működnek, tehát ha valaki egy adott aloldalon vált nyelvet, akkor nem a másik nyelv főoldalára érkezik (mint számos többnyelvű weboldal esetén), hanem annak nyelvi megfelelőjére.

Egy többnyelvű weboldalon a helyes nyelvi konfiguráció kritikus keresőoptimalizálási szempontból.

Szeretnél Te is egy hasonló honlapot?

Vedd fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunk, vagy a kapcsolat oldalon lévő elérhetőségek segítségével!

Honlap árajánlat

Dolgozzunk együtt!

Tervezzük meg együtt új weboldalad
és online marketing stratégiád!

Ajánlatot kérek!