Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak

Online marketing tanácsadás

Online marketing tanácsadás

Milyen esetben vállalunk marketing tanácsadást?

Online marketing tanácsadást kizárólag azokban az esetekben vállalunk, ahol a weboldalt mi készítettük, vagy sikerült megegyeznünk leendő partnerünkkel egy weboldal készítés projekt ügyében.
Nem vállalunk tanácsadást Wordpress és egyéb rendszerek alatt működő honlapok esetén.

Hogyan zajlik az online marketing tanácsadás?

Keresőoptimalizálás (onsite SEO)

Új weboldal készítése esetén még a webdesign tervezés előtt felmérjük, hogy milyen kulcsszavakra érdemes keresőoptimalizálni (SEO) egy kulcsszótervező segítségével. A weboldal struktúráját, az egyes tartalmi blokkokat, a kódbázist, és gyakorlatilag mindent ennek megfelelően alakítunk ki. Onsite SEO szempontból mindenképp optimális lesz a weboldal az átadást követően.

Keresőbarát honlap

Fizetett hirdetések, kampányok

A keresőoptimalizáláson túl megvizsgáljuk, hogy a weboldalt milyen csatornákon keresztül érdemes hirdetni. Amennyiben fizetett hirdetés mellett (például Google Ads, Facebook kampány, Youtube hirdetés, stb.) teszi le voksát ügyfelünk, elengedhetetlen egy profi landing oldal készítése, amivel meghirdetjük az adott terméket, szolgáltatást, vagy eseményt.

Google Business

2023-ban úgy gondoljuk elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás jelen legyen egy Google Business profillal Google Térképen, hisz a Google Térképen való keresések száma nem csak hazánkban, hanem világszerte is növekvő tendenciát mutat az elmúlt években.

Önmagában a jelenlét és a profil létrehozása viszont nem elegendő. A Google Business profilokkal ugyanúgy, mint egy weboldal blog rendszerével, vagy egy Facebook oldallal, időről időre foglalkozni kell.

Érdemes például az elégedett ügyfelektől értékeléseket kérni, mivel ma már a legtöbb érdeklődő a Googleben szereplő csillagok száma és a vélemények alapján dönti el, mennyire megbízható az adott cég. Ez azért van, mert a Google Businessbe érkezett negatív véleményeket nem lehet törölni, ezáltal ez az egyik leghitelesebb visszajelzés.

Google Analytics integrálás

Minden weboldal készítési projekt során készítünk Google Analytics profilt a legmodernebb GA4-es verzióval, és összekötjük a honlappal az élesítést követően. A Google Analytics felületén rendkívül hasznos információkat kapunk nem csak arról, hogy milyen weboldalunk látogatottsága, hanem hogy pontosan hogyan is viselkednek a felhasználók a főoldalon, vagy bizonyos aloldalakon.

Honlap árajánlat

Dolgozzunk együtt!

Tervezzük meg együtt új weboldalad
és online marketing stratégiád!

Ajánlatot kérek!